GAP analiza

Procjena trenutnog stanja u odnosu na zahtjeve Uredbe

Utvrdite obveze i planirajte aktivnosti

GAP analizom se utvrđuje stupanj usklađenosti društva s Uredbom i definiraju se radnje / koraci koje je potrebno provesti kako bi se postigla i održavala usklađenost. Provedbom analize identificiraju se i potencijalni rizici zaštite osobnih podataka.

Rezultat  analize je izvješće s opisom obveza iz Uredbe, trenutnim stanjem i prijedlogom konkretnih koraka koje je potrebno poduzeti za postizanje usklađenosti i smanjenje rizika.

GAP analiza korisna je za sva društva koja nisu sigurna u kojoj mjeri se Uredba odnosi na njihovo poslovanje i kako ju u praksi primijeniti, a posebno za male i srednje poduzetnike.

Za društva koja zbog svojih kompleksnih poslovnih procesa i regulatornih obveza trebaju provesti dubinske analize i uspostaviti program zaštite osobnih podataka Horvath Wolf pruža posebno prilagođene usluge.

Imate pitanja? Javite se!

Tu smo da vam pomognemo i javit ćemo se u najkraćem roku.

 

2 + 3 =

Da bismo mogli odgovoriti na upit, molimo unesite barem jedan od ponuđenih podataka za kontakt. Osobne podatke koje nam ovom prilikom dostavite koristit ćemo da vas kontaktiramo s odgovorom na vaš upit. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka i pravima koja ostvarujete možete pronaći u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka.