Tko smo mi

Tvrtka: Horvath Wolf d.o.o.
Adresa: Petračićeva 6, 10000 Zagreb
OIB: 21975632012
IBAN: HR02 2390001 1101088933 (HPB d.d., Zagreb)
MBS: 081259251 (Trgovački sud u Zagrebu)
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Direktor: Ivan Horvat
Kontakt: team@horvathwolf.eu

Zašto obrađujemo vaše podatke

Prijava na newsletter

Svrha: Koristimo adresu elektroničke pošte za slanje newslettera o zanimljivostima i novostima iz područja privatnosti i zaštite osobnih podataka.

Pravna osnova: Newsletter primate dobrovoljno, uz privolu.

Ukoliko ste koristili ili iskazali interes za neku od naših usluga ili edukacija poslat ćemo vam newsletter koji bi vam mogao biti koristan i zanimljiv. U ovom slučaju podatke obrađujemo na temelju našeg legitimnog interesa.

U bilo kojem trenutku možete se jednostavno odjaviti s naše newsletter liste odabirom mogućnosti na dnu svakog newslettera, te vam nakon toga više nećemo slati newsletter.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše podatke ćemo zadržati do 30 dana nakon odjave, kao dokaz odjave kako bismo bili sigurni da vam ne šaljemo neželjeni sadržaj.

Izdavanje ponude

Svrha: Koristimo adresu vaše elektroničke pošte, ime i prezime, naziv tvrtke i kontakt telefon kako bismo vam izdali ponudu za traženu uslugu ili vas evidentirali kao polaznika edukacije / seminara i pružili sve potrebne informacije.

Pravna osnova: Izdavanje ponude radimo na vaš zahtjev te se obrada temelji na poduzimanju predugovornih radni na zahtjev ispitanika, odnosno izvršenju sklopljenog ugovora.

Razdoblje čuvanja podatka: Podatke čuvamo za vrijeme pružanja ugovorene usluge. Podatke koji su nužni za ispunjenje naših zakonskih obveza čuvamo u skladu s posebnim zakonima koji uređuju obvezne odnose, financije i računovodstvo i druge obveze kojima podliježu trgovačka društva.

Treće strane

Primatelji podataka: Vaše podatke ne prosljeđujemo drugim voditeljima obrade. Koristimo samo provjerene i pouzdane izvršitelje obrade – poslužitelja ove web stranice i servis za automatizirano slanje elektroničke pošte (newsletter) – Sendinblue sa sjedištem u Parizu, Francuska.

Poveznice na druge web stranice: Kada u informativnim člancima i newsletteru objavljujemo poveznice na druge web stranice ne možemo jamčiti jednaku razinu privatnosti kao na ovoj stranici stoga se svakako upoznajte s uvjetima korištenja tih stranica.

Kolačići

U svrhe pregleda sadržaja ove stranice koristimo samo nužne kolačiće. Kada upisujete svoje podatke u kontakt formu koristimo kolačiće sesije koji se brišu nakon što uspješno unesete podatke.

Želimo zaslužiti vaše povjerenje i poštujemo vašu privatnost stoga ne koristimo analitičke i kolačiće treće strane.

Vaša prava

U svim slučajevima imate pravo pristupa, ispravka i ograničenja obrade podataka, a ovisno o pravnoj osnovi i načinu obrade i pravo na brisanje i prenosivost podataka, prigovor na obradu i povlačenje privole za obradu.

Svoje zahtjeve i upite pošaljite na team@horvathwolf.eu

Možete uložiti i pritužbu Agenciji za obradu osobnih podataka na adresu: Selska cesta 136, 10000 Zagreb ili azop@azop.hr.