O nama

Horvath Wolf savjetovanje

Vaš savjetnik za zaštitu osobnih podataka

Službeni podaci

Puni naziv: Horvath Wolf društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i usluge
Skraćeni naziv: Horvath Wolf d.o.o.
Adresa: Petračićeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 21975632012
MBS: 081259251, upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu

Društvo zastupa: Ivan Horvat, direktor

Osnivački kapital od 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.

Poslovni račun IBAN: HR02 2390001 1101088933 otvoren pri Hrvatskoj poštanskoj banci d.d., Jurišićeva 4, 10000 Zagreb.

Zašto odabrati Horvath Wolf

Klijentima pristupamo individualno, poštujući poslovnu organizaciju i posebnosti industrije. Mjere koje predlažemo i aktivnosti koje provodimo u okviru naših usluga temelje se na procjeni rizika za prava i slobode pojedinca i poslovanje društva u cjelini.

Svoje savjete i usluge temeljimo na stavu da su privatnost i zaštita osobnih podataka sastavni dio korporativne  kulture.

Radom i djelovanjem u stručnoj zajednici želimo promicati prava i slobode pojedinaca i podizati svijest javnosti o važnosti zaštite ovih prava.

Misija i vizija

Naša MISIJA je razvijati i održavati dugoročne i kvalitetne odnose s klijentima i partnerima temeljene na međusobnom povjerenju, individualnom pristupu i pozitivnim očekivanjima.

Naša VIZIJA je postati vodeća konzalting agencija za zaštitu osobnih podataka u regiji i predvodnik “kulture privatnosti”​ zagovaranjem partnerskog odnosa organizacija i građana.

Horvath Wolf. Vaš savjetnik za zaštitu osobnih podataka.

 

Imate pitanja? Javite se!

Tu smo da vam pomognemo i javit ćemo se u najkraćem roku.

 

12 + 4 =

Da bismo mogli odgovoriti na upit, molimo unesite barem jedan od ponuđenih podataka za kontakt. Osobne podatke koje nam ovom prilikom dostavite koristit ćemo da vas kontaktiramo s odgovorom na vaš upit. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka i pravima koja ostvarujete možete pronaći u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka.