O nama

Horvath Wolf savjetovanje

Vaš savjetnik za zaštitu osobnih podataka

Službeni podaci

Puni naziv: Horvath Wolf društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i usluge
Skraćeni naziv: Horvath Wolf d.o.o.
Adresa: Petračićeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 21975632012
MBS: 081259251, upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu

Društvo zastupa: Ivan Horvat, direktor

Osnivački kapital od 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.

Poslovni račun IBAN: HR02 2390001 1101088933 otvoren pri Hrvatskoj poštanskoj banci d.d., Jurišićeva 4, 10000 Zagreb.

Horvath Wolf – Tko smo?

Ivan Horvat

Executive Director
CIPP/E, ISO 27001 LA, ISO 9001 LA

Linkedin

Ivan je direktor društva Horvath Wolf d.o.o.

Iskustvo je stjecao kao product manager i predavač u području obrazovanja odraslih. Na brojnim projektima usklađivanja poslovanja s Općom uredbom aktivno je radio kao konzultant za tehničku i integriranu zaštitu podataka u informacijskim sustavima, a specijalizirao se za kreiranje posebno prilagođenih programa edukacije i održavanje in-house radionica i javnih seminara iz područja zaštite osobnih podataka.

Vlatka Vuković

Lead Consultant
CIPP/E, ISO 27001 LA, ISO 9001 LA

Linkedin

Vlatka je glavni konzultant u Horvath Wolf d.o.o. U području zaštite osobnih podataka profesionalno djeluje još od 2015. godine, a specijalizirala se za međunarodne prijenose osobnih podataka.

Kao konzultant za zaštitu podataka, od 2015. godine do danas Vlatka je bila na ključnim savjetodavnim funkcijama na brojnim projektima usklađivanja s Općom uredbom i povezanim zakonskim i podzakonskim aktima. Izvan projektnih aktivnosti savjetovala je i brojne druge klijente, od malih i srednjih poduzetnika, do državne uprave i multinacionalnih kompanija u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Srbiji i SAD.

Kao korporativni pravnik radila je u javnom sektoru na pravnim i poslovima regulatornog usklađivanja u području zaštite osobnih podataka, zaštite potrošača, tržišnog natjecanja, elektroničke trgovine, prodaje osiguranja i usluga platnog prometa, te kao službenik za zaštitu osobnih podataka.

Zašto odabrati Horvath Wolf

Klijentima pristupamo individualno, poštujući poslovnu organizaciju i posebnosti industrije. Mjere koje predlažemo i aktivnosti koje provodimo u okviru naših usluga temelje se na procjeni rizika za prava i slobode pojedinca i poslovanje društva u cjelini.

Svoje savjete i usluge temeljimo na stavu da su privatnost i zaštita osobnih podataka sastavni dio korporativne  kulture.

Radom i djelovanjem u stručnoj zajednici želimo promicati prava i slobode pojedinaca i podizati svijest javnosti o važnosti zaštite ovih prava.

Misija i vizija

Naša MISIJA je razvijati i održavati dugoročne i kvalitetne odnose s klijentima i partnerima temeljene na međusobnom povjerenju, individualnom pristupu i pozitivnim očekivanjima.

Naša VIZIJA je postati vodeća konzalting agencija za zaštitu osobnih podataka u regiji i predvodnik “kulture privatnosti”​ zagovaranjem partnerskog odnosa organizacija i građana.

Horvath Wolf. Vaš savjetnik za zaštitu osobnih podataka.

 

Imate pitanja? Javite se!

Tu smo da vam pomognemo i javit ćemo se u najkraćem roku.

 

11 + 15 =

Da bismo mogli odgovoriti na upit, molimo unesite barem jedan od ponuđenih podataka za kontakt. Osobne podatke koje nam ovom prilikom dostavite koristit ćemo da vas kontaktiramo s odgovorom na vaš upit. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka i pravima koja ostvarujete možete pronaći u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka.