Edukacije o informacijskoj sigurnosti često su nerazumljive i komplicirane. Ovo nije takva edukacija. Polaznike nećemo zamarati s različitim vrstama enkripcijskih algoritama ni drugim tehničkim pojmovima. Umjesto toga, naučit ćemo ih zašto je informacijska sigurnost važna, na koji način njihove aktivnosti utječu na razinu informacijske sigurnosti u organizaciji, što je socijalni inženjering, kako prepoznati i uspješno se zaštititi od napada i zašto prihvaćanje nasljedstva nigerijskih prinčeva nije dobra ideja.

Seminar je namijenjen tvrtkama i njihovim zaposlenicima i svima onima kojima informacijske tehnologije, sigurnost i komplicirani tehnički pojmovi nisu dio radne svakodnevice. Gradivo se uči na vrlo konkretnim primjerima, a neophodna teorija prezentira se na lako razumljiv način. Usvojeno znanje polaznici će moći odmah primijeniti u praksi.

Cilj ovog seminara je naučiti polaznike prepoznati i zaštititi se od prijetnji koje vrebaju u svakodnevnom elektroničkom poslovanju, te podići razinu svijesti o informacijskoj sigurnosti u organizaciji.

Sadržaj

  • Razumijevanje prijetnje – što je sve prijetnja?
  • Socijalni inženjering, phishing i načini provedbe napada
  • Rizici i ugroze kao rezultat uspješnih phishing napada
  • „Ljudski faktor“ u kontekstu informacijske sigurnosti
  • Prepoznavanje napada i eskalacija situacije
  • Preporuke i smjernice za zaštitu
  • Zaključak i Q&A

Trajanje

3 sata

Izvođenje

Online ili in-house (na upit)

Cijena

Redovna

80 €

#dporeport

72 €

Organizacijska

Dvoje ili više polaznika iz iste organizacije.
64 €

Rezervacije i upiti

Dostavljene podatke koristit ćemo isključivo kako bismo odgovorili na upit te ih za druge svrhe nećemo koristiti. Za više informacija pročitajte Obavijest o obradi osobnih podataka.