Osnove informacijske sigurnosti

Edukacije o informacijskoj sigurnosti često su nerazumljive i komplicirane za prosječnog zaposlenika. Ovo nije takva edukacija. Polaznike nećemo zamarati s informacijama o različitim vrstama enkripcijskih algoritama ni drugim tehničkim pojmovima. Umjesto toga, naučit ćemo ih zašto je informacijska sigurnost važna, na koji način njihove aktivnosti utječu na razinu informacijske sigurnosti u organizaciji, što je socijalni inženjering, kako prepoznati i uspješno se zaštititi od napada i zašto prihvaćanje nasljedstva nigerijskih prinčeva nije dobra ideja.

Seminar je namijenjen tvrtkama i njihovim zaposlenicima i svima onima kojima informacijske tehnologije, sigurnost i komplicirani tehnički pojmovi nisu dio radne svakodnevice. Gradivo se uči kroz pregršt zanimljivih, često i šaljivih primjera, a neophodna teorija prezentira se na lako razumljiv način. Usvojeno znanje polaznici će moći odmah primijeniti u praksi.

Cilj ovog seminara je naučiti polaznike osnovama informacijske sigurnosti, odgovornom upravljanju informacijskom imovinom u skladu s najboljim praksama i globalnim trendovima, te podići razinu svijesti o informacijskoj sigurnosti u organizaciji kako bi se izravno utjecalo na smanjenje broja sigurnosnih incidenata i rizika.

Imate pitanja? Javite se!

Tu smo da vam pomognemo i javit ćemo se u najkraćem roku.

 

8 + 9 =

Da bismo mogli odgovoriti na upit, molimo unesite barem jedan od ponuđenih podataka za kontakt. Osobne podatke koje nam ovom prilikom dostavite koristit ćemo da vas kontaktiramo s odgovorom na vaš upit. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka i pravima koja ostvarujete možete pronaći u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka.